Playing Never Had I Ever With My Cousin!

Hello Everybody! Today, I’m doing a collaboration with my cousin! Play this song while reading this post!

My Cousin

Hello my name is Smera. I’m 10 years old. I’m also Amelia’s cousin sister! We are going to be playing “Never have I Ever”.

My Questions And Smera’s Answers!

1.Never have I ever cried while watching Titanic. 

Ans: Yes, I never have cried watching the Titanic

2.Never have I ever fallen asleep in class

Ans: No, I already have slept on class

3. Never have I ever lost my house key.

Ans: Yes, I never have lost my house key

4.Never have I ever seen Percy Jackson

Ans: Yes, I never have seen Percy Jackson

5. Never have I ever had sushi.

Ans: No, I already have eaten sushi

Smera’s Questions And My Answers!

1.Never have I ever eaten prunes

Ans: No, I guess?

2. Never have I ever worn a sparkly dress and liked it

Ans: I’m not a very big fan of sparkly dresses, so probably no

3.Never have I ever seen a fossil

Ans: I have seen a fossil. A huge Brachiosaurus skeleton and some other fossils

4. Never have I ever tried bungee jumping

Ans: No, I haven’t and I don’t plan to 😂. It looks terrifying

5. Never have I ever wanted to immediately turn into an adult

Ans: Actually, I think I never wanted to be an adult… Below 30 years old would be okay, i guess? 

Conclusion

Well, Thatz It! Good bye. And, BTW, I probably won’t post during winter, cause my winter break started and my family and I won’t be here. bUB ByE, YoU gUyS!

One thought on “Playing Never Had I Ever With My Cousin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s